TentangKu

Selamat datang ke blog saya. Nama penuh saya Najihah Nazima Ghani (a.k.a didik) berasal dari Kota Bharu Kelantan dan berumur 23 tahun (2009). Merupakan graduan dalam lulusan bahagian dalam bidang perubatan dan mendapat tajaan belajar dari biasiswa MARA dan juga pernah mendapat tajaan persekutuan (JPA) tapi tak terima pun..kenapa saya tak terima dan guna biasiswa JPA tu…sebab dapat tawaran kerja untuk bekerja di dalam bidang yang saya kerja sekarang la…duk kaji kuman hisap darah orang..huh! :-p

p/s : aku bukannya pelajar yang cemerlang sangat pn untuk dapat biasiswa tu…dah mohon dan berjaya…🙂

Ada pun saya fikir kalau saya menerima biasiswa JPA tu…esok2 saya terikat kerjanya dengan kerajaan beb! susah tul la…lg susah kontraknya dengan saya terima kerja sekarang ni…kerja sekarang pn goverment jugak…kelas ke kerja dgn goverment?? tepuk dada tanya hati sendiri la… :-p Sebenarnya saya dah ada plan…jeng jeng jeng… kerja sekarang ini sebagai batu loncatan…kumpul dan tambah pengalaman…cita2 jugak minat berbiz…🙂

Blog ini hanya untuk menyampaikan luahan rasa hati saya dan juga kisah-kisah atau maklumat yang mungkin saya boleh berkongsi dengan semua lapisan masyarakat. Saya masih lagi baru dalam penulisan blog ini :”>

Apa yang tercatat kat blog saya ni sekadar maklumat atau info dari pembacaan saya sendiri dan juga campuran dari pelbagai sumber maklumat yang lain… Ingin sekali nak berblogging dengan bahasa sempoi2…🙂 Nak tahu macam mana saya mula rasa nak terlibat dengan penulisan blog ni? hehehe…bila buka internet saya tengok bermacam-macam blog ada…terfikir macam mana saya nak buat ek  :-?  macam mereka semua tu…so apa lagi…explore ler…tak kenal maka tak cinta!! adusss.. :XD

Dengan itu cuba la dengan wordpress..rasa serasi…go jer lah…😀 Apapn masih banyak lg yang perlu saya belajar tentang ni…harap selepas ini kedepan lg saya di dalam penulisan…mana tau cuba cuba n cuba….berjaya…

KEGAGALAN ATAU KEJAYAAN BUKAN SUATU KEBETULAN TETAPI SATU PILIHAN…AKU PILIH UNTUK BERJAYA!

Harapan dari semua pengunjung blog dan internet dapat memberi komen pada blog saya dan setiap artikel saya. Nak tahu serba sedikit tentang saya…sedikit jer lah..hehehe… kat bawah tu… :-*

Najihah Nazima Ghani’s Profile

http://www.facebook.com/nngdidik
Najihah Nazima Ghani's Facebook Profile
Create Your Badge

2 Respons

  1. tahniah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: