mei…may…5


Hai semua…lama sungguh tak update my blog ni…bz ngan keje katakan..hoho..tambah pulak tak tau nk coret apa…diri sendiri punya hal banyak la…

mei…may…??? kenapa tajuk tu yang diberi??? sebab dalam bulan 5 tu banyak perkara penting. Salah satunya…hehehe…my birthday jatuh pada 4hb mei…hari selasa…siap ambil cuti lagi hari tu…dah tu direct terus cutinya sampai 6hb…tak keje la…melencong dan melancong …:D ke UUM Kedah dan ke Pulau Langkawi…hahaha…hepi2!!! …wish terbanyak dan tak penah dapat sebelum ni…wahhh!!! hebat Facebook…kena terima kasih kat Facebook…developer dia..CEO Mark Zuckerberg…hehehe…kerana dia yang mencipta mukabuku ini…dan aku pulak dapat kawan yang agak ramai jugak…sampai penat nak baca satu persatu ucapan dari rakan FB…apa nya tak..berpuluh sampai beratus wish happy birthday kat I… terharu sungguh rasanya..walopn dalam alam maya…terasa bagai ‘dekat’…ucapan itu juga sebagai doa untuk ku…alhamdulillah…

Bulan Mei ni jugak…8hb adalah jatuhnya hari lahir abangku…abang no 3… adik beradik keempat dalam senarai turutan adik beradik …ekekeke…Dan kini bulan Mei dah nak sampai penghujungnya…terasa tua pulak diri ini kalo nak habis bulan 5 ni..huhu…berapa ek umur ku tahun ni??? hehehe…masih muda…muahahaha…hanya angka jer yang meningkat…hati masih muda…🙂

Hampir hujung bulan ini…27hb Mei 2010 (Khamis) adalah hari lahir anak saudara abang long pulak…itu lah keistimewaan bulan mei…may…tajuk blog yang diberi…yosh…apa hadiah nak bagi kat anak buah sorang ni…hmmm…order jer melalui internet..senang…mudah…tunggu barang sampai kat depan pintu umah jer…🙂

Citer bulan Mei ni banyak sebenarnya…ikut diari…bulan yang paling sibuk…sibuk dengan aktiviti pelajar…bukan pensyarah pun…ahli jom kalut… =)) paling tak suka…meeting meeting meeting 5x 😦 ….naik lemah longlai badan…temujanji lagi…lantikan lagi…keje dunia…ikhlas…bekalan untuk akhirat nanti…InsyaAllah…

Apa yang menarik bulan mei ni???  bulan no nya 5🙂 no feberet….hehehe…dan anak ke 5 dalam adik beradik..diri sendiri pn dilahirkan dalam bulan 5 …aisey…kalo mama ku lahirkan aku 5hb lagi hebat…tapi ditakdirkan aku ni dilahirkan jatuh pada hari Ahad 4hb Mei 1986 ….🙂 …boleh kira umur berapa…huahuahua…

Lastly untuk mei…may…sape2 yang dilahirkan dalam bulan 5 ni…aku doakan semoga hidup kalian semua diberkati dan diredhai oleh NYA. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki…InsyaAllah…Amin… Dan diri ini mengharapkan agar perjalanan hidup dimudahkan oleh NYA dan diberi petunju ke jalan yang benar dan lurus. Alhamdulillah.

THANK YOU ALLAH…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: